Mättande kostfiber-bröd (utan kolhydrater)

8 rutor
(Glutenfritt, mjölkfritt, utan kolhydrater)
 
2 ägg
0,5 dl soyamjölk
 
0,75 d fiberhusk
0,5 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
 
0,5 dl solrosfrö
0,25 dl linfrö (hela)
0,25 dl pumpakärnor
 
1 tsk salt
0,5 msk agave
 
 
Topping
Quinoapuffar
Svart Sesam
Solrosfrö
 
 
Blanda allt i en bunke, häll upp i en smord form, toppa med topping och grädda sedan i ugn på ca 200 grader i ca 1 timme.
 
Ta ut formen och avlägsna brödet från denne.
Placera bröder upp&ner på bakplåtspapper och in i ugnen igen på ca 175 grader (grill) så brödet torkar även underifrån.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0