Morotsmuffins (utan kolhydrater & socker)

 
 
6 muffins
(Vegetarisk, laktosfritt, glutenfritt)
 

2 st morötter
1/2 dl fiberhusk
1 ägg
1/2 dl quinoapuffar+ svar sesam
2 msk solrosfrön
1/2 dl mandelmjöl
1/2 dl soyamjölk
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
 
 
Vispa ägg, mjölk & kryddor. Tillsätt sedan alla övriga indgredienser, blanda och häll i muffinsformar/muffin-maker (helt besatt av denna fenomenalt fantastiska maskin) eller i ungsform. Kan även knådas till bullar.
Sedan är det bara att sleva in dem i ugnen på 200 grader (över-under-värme) i ca 20 min.
Men håll koll!
 
Färdiggräddade ca 20 minuter senare kan man skära upp det till brödbitar för att sedan kunna lägga något gott pålägg på till frulle eller mellis! Mättande och håller energikurvan stabil hela dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0