Auberginpasta med vitlök & avokadomousse

 
2 portioner
(Glutenfritt, laktosfritt)
 
1 aubergine
3 vitlöksklyftor
1 avocado
Halv citron
 
2 dl Keso (grädde funkar lika bra)
 
Salt och peppar
1 msk persilja (frusen går bra)
 
 
Riv "pastaslingor" med en osthyvel eller potatisskalare och krydda lätt. (OBS lätt, mycket smak i såsen)
 
Häll keso eller grädde i en liten gryta, tillsätt persilja, pressad vitlök, citronsaft och kryddor.
Mixa med en mixerstav.
 
Värm såsen i kastrullen på låg värme i några minuter, blanda.
 
Häll såsen över auberginepastan och toppa med persilja & kryddor efter behov.
Serveras med en bit nyttigt fröbröd!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0